Verenigingsgebouw

Het verenigingsgebouw de Eekhof bevat het kantoor van de vereniging en een ruime zaal met bar en een goed ingerichte keuken.

Een biljartvereniging, een sjoelclub, een bridgeclub en line dancers maken gebruik van onze accomodatie.

Ook oefent er het Irene Operettekoor en zijn er de bijeenkomsten van Aqua Terra.

Diverse verenegingen van eigenaren maken gebruik van de vergaderruimte.

S5 Box

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

De Tochten

Het complex ligt in het noordoosten van Rotterdam in de wijk Zevenkamp. Het ligt tussen twee wijkparken in (het Wollefoppenpark en het Stroompark van Nesselande) en vlakbij de Zevenhuizerplas, onderdeel van het recreatieschap De Rottemeren. Metrohalte De Tochten (lijn B) is op 10 minuten lopen.

Neem contact op met VTV de Tochten.

U kunt het bestuur bereiken via mail en telefoon.

010-4564644