Seniorentuinen @NatuurStad

Je bekijkt nu Seniorentuinen @NatuurStad

Bij Natuurstad kunnen wijkbewoners op diverse locaties in Rotterdam een moestuin huren en dus ook op ons complex Volkstuinvereniging De Tochten.

De startdatum van het seizoen is april, maar is afhankelijk van het weer eind maart en wanneer de grond bewerkt kan worden en dus klaar is voor het nieuwe seizoen. De einddatum van het seizoen is dit jaar verlengt naar eind januari. Goed nieuws voor het eventueel verbouwen van wintergroenten.

Een tuin is 35m2 groot, kost € 90 euro per jaar en is 7 dagen per week toegankelijk. Bij het huren van een moestuin ontvang je eigen sleutels van de poort. De grond is vooraf bemest en geploegd en mag gebruikt worden voor eenjarige gewassen: groenten, kruiden, etc.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tochten@natuurstad.nl of bel naar telefoonnummer 010 – 456 56 30

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Saskia Budhram

  Goedenavond,
  Zijn er nog tuinen beschikbaar op de locatie de Tochten Cole Porterstraat 2. Zoja dat zou ik mezelf graag willen aanmelden

  Ik verneem graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Saskia Budhram

  1. VTV De Tochten

   Beste Saskia,
   Er zijn seniorentuinen beschikbaar van Natuurstad, zie bovenstaande contactgegevens. Er zijn geen tuinen beschikbaar op ons eigen complex, daarvoor kun je wel op de wachtlijst komen door te mailen naar info@vtvdetochten.nl met adres en telefoonnummer.

  2. Lenie ooijkaas

   Ik zoek een verblijfstuin Fijn in mijn eigen buurtje Met of zonder huisje graag informatie 0649946231

 2. Ashwin Tikai

  Beste heer, mevrouw,

  Zijn er nog moestuinen te huur?

  1. VTV De Tochten

   Beste Ashwin,
   Er zijn nog steeds seniorentuinen van Natuurstad te huur, zie bovenstaande contactgegevens. Voor het aanmelden van moestuinen en verblijfstuinen van ons eigen complex kun je mailen naar info@vtvdetochten.nl met je adres en telefoongegevens.

Reageren is niet mogelijk.