Bridge club

Je bekijkt nu Bridge club

Gezellig bridgen in clubverband

De naam van onze Bridgeclub is ‘BC De Tochten’, omdat onze club al sinds 1993 gebruik maakt van het gezellige verenigingsgebouw ‘De Eekhof’, bij de volkstuintjes DE TOCHTEN in Zevenkamp. Met voldoende groeimogelijkheden en ruime parkeergelegenheid wordt nog steeds met veel plezier gebruik gemaakt van deze speellocatie.

Onze bridgeclub heeft nu 50 leden, we willen graag groeien naar een grotere vereniging waarbij voorop staat dat u zich thuis voelt en gezellig kunt bridgen. We onderscheiden ons ten opzichte van andere verenigingen door het hanteren van een zeer voordelige jaarcontributie van 67 euro inclusief het lidmaatschap van de NBB. We hebben een zeer actieve evenementencommissie die 5 keer per jaar een bridgedrive organiseert rond de feestdagen en aan het slot van het seizoen een BBQ bridge. Er zijn altijd leuke prijzen te winnen en voor de winnaars een wisselbokaal. Iedere donderdagavond spelen we van 19.45 tot 23.00 uur, ook tijdens de vakantieperiode. We beschikken over modern speelmateriaal waaronder een Bridgemate score registratie systeem

Op de website www.BCDeTochten.nl willen wij u graag verder informeren over onze gezellige maar professionele bridgeclub. 

Bridgeclub de tochten
BC De Tochten

Kom eens langs!

U bent van harte welkom!! 

Graag willen wij iedereen die geïnteresseerd is uitnodigen met of zonder partner, om eens een kijkje te komen nemen en een avond vrijblijvend mee te spelen. Ook als u lid bent van een andere bridgeclub en méér wil bridgen (of zich als reserve op wilt geven om af en toe in te vallen) bent u van harte welkom.

Verder is er de mogelijkheid, bij voldoende belangstelling, tot het volgen van een beginnerscursus of een opfriscursus. 

Bent u geïnteresseerd dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Bep Coenen tel: (06) 537 51 547 of stuur een e-mail naar hcacoenen@hotmail.com of Dick Vervat, tel. (06) 22401009 info@dickvervat.nl 

Bridge Club ‘De Tochten’
Verenigingsgebouw De Eekhof 
Cole Porterstraat 2
3069 ZD Rotterdam (Zevenkamp)

Corona maatregelen

In overleg met het bestuur zijn er afspraken gemaakt over
coronaproof bridgen.

Geef een antwoord